Om Wecycle Furniture

Wecycle Furniture er en dansk virksomhed, som laver møbler og tekstiler produceret i Danmark, i både frasorteret træ, miljøvenlige materialer og genbrugsmaterialer. Hos Wecycle finder du bænke, skamler, opbevaringsmøbler, hylder, boligtekstiler og udendørsmøbler. Alt sammen med omtanke og kærlighed til miljøet. Designet er nordisk og tidsløst med målet om, at produkterne vil passe ind i de fleste hjem i mange år - og forhåbentligt i flere generationer.

Vi tror på, at en mere miljøvenlig livsstil starter derhjemme, og derfor arbejder vi hver dag på, at finde de bedste løsninger til vores kunder og deres hjem. Hos Wecycle Furniture er vi passionerede omkring vores arbejde, og vi stræber efter at gøre en positiv forskel for vores planet.

Wecycle Furniture founder Didde

Lidt om mig

Jeg hedder Didde, og jeg er oprindeligt uddannet beklædningshåndværker med speciale i design fra VIA Design og Business. Efterfølgende valgte jeg at tage et kursus i møbelbyggeri, og i 2021 tog jeg skridtet og stiftede Wecycle Furniture.

Min passion for design og interessen kommer ikke fra fremmede, og siden barnsben har jeg restaureret gamle møbler sammen med både mine forældre og bedsteforældre. Jeg har altid været drevet af min passion for kreativitet, og for mig har det altid kun været fantasien der sætter grænser.

Jeg er perfektionist til fingerspidserne, og jeg har kredset om hver og ét af mine designs. For mig er det vigtigt at mine møbler kan holde over tid, for hvad nytter det at skabe tidløse designs, hvis de har en udløbsdato?

Se udvalget
Didde Wecycle Furniture og Magasin

Ansvarlighed

Alt det træ jeg bruger er restmateriale fra andre byggeprojekter, og træ som ellers ville blive kasseret. Ikke fordi det fejler noget, men fordi der hurtigt går enormt meget træ til spilde i arbejdet med det.

Det læder jeg bruger er 100% genbrugslæder, og kommer eksempelvis fra gamle sofaer, der er gået af mode, men som ikke fejler noget. Læder er et enormt slidstærkt materiale, og jeg udvælger nøje det læder, jeg bruger i udarbejdelsen af mine møbler for at sikre at kvaliteten altid er i top.

Når jeg fletter sæderne til bl.a. mine bænke og stole, bruger jeg OEKO-TEX Certificeret Hør. Hør er et naturligt produkt, som helt selv er UV-beskyttende, og kan gro uden gødning og pesticider ( hvilket er vigtig for fremtidigt landbrug). Afgrøderne som jute kommer fra, er klar til at blive høstet 4-6 måneder efter, det er blevet plantet. Dette er en enormt hurtig høst, som gør hør til en effektiv kilde til bæredygtige fibre. Endnu bedre er, at hør ikke behøver komplekse vandingssystemer for at gro. Det klarer sig selv helt på egen hånd ved brug af regnvand.

Se udvalget