Wecycle Furniture får investering i Løvens Hule

Wecycle Furniture får investering i Løvens Hule

Det har været en vild rejse for Wecycle Furniture. Fra det første skridt i en lille baggård på Christianshavn til i aften, hvor jeg gik på nationalt TV i Løvens Hule på DR1 og sikrede to investeringer fra henholdsvis Louise Herping Ellegaard og Anne Stampe.

Jeg vil gøre op med køb-og-smid-ud kulturen og det vil jeg gøre ved, at lave møbler i 100% resttræ og naturlige tekstiler. Jeg hedder Didde Christiansen, og jeg tager kampen op i møbelbranchen med Wecycle Furniture.

Wecycle får investering i Løvens Hule af Louise Herping og Anna Stampe

Fra lille værksted til stor forhandler

Det hele startede i august 2021, hvor jeg byggede en bænk til mig selv ud af genbrugstræ fra Den Grønne Hal på Christiania. Jeg kunne hurtigt fornemme interessen og valgte derfor at forsøge at sælge den på DBA og Facebook Marketplace. Det tog ikke lang tid, før jeg havde solgt min første bænk. Det gav mig blod på tanden, og jeg valgte derfor at stifte Wecycle Furniture i starten af 2022 og gå all in.

Kort tid efter stiftelsen blev jeg kontaktet af Magasin. De så et stort potentiale i Wecycle Furnitures mere miljøvenlige alternativ, og de endte derfor med at blive min første forhandler. Herfra tog det hele fart, og jeg havde svært ved at følge med i mit lille værksted i Dragør, hvor jeg selv stod for at producere alle møblerne og tilbragte størstedelen af min tid.

I dag står jeg ikke længere hele dagen i værkstedet, men Wecycle samarbejder i stedet med produktionspartnere og leverandører i Danmark, der sikrer et fantastisk håndværk. Alt vores interiør bliver produceret i Danmark, og vi bruger stadigvæk kun 100% resttræ.

Mere miljøvenlige møbler

Min mission med Wecycle har altid været klar: At skabe et mere grønt møbelbrand, der udfordrer de traditionelle virksomheder i branchen. Alt dette uden at gå på kompromis med design og kvalitet.

Ved nøje at overvåge vores supply chain sikrer vi, at alle vores produkter er fremstillet af 100% resttræ, som kommer fra vores samarbejde med Bygma Danmark samt genanvendte og naturlige tekstiler. Vores mål er, at blive det miljøvenlige alternativ til de traditionelle møbelbrands. 

Investering i Løvens Hule

Wecycle har på blot et par år udviklet sig fra en hobbyforretning til en vækstvirksomhed. Det vidner om, at vores mission om en mere miljøvenlig fremtid i møbelbranchen er berettiget. Vi har dog langt fra opnået vores mål, og netop derfor valgte jeg at stille op i Løvens Hule.

Hvis du var en af de mange, som så med i aftes på DR1, ved du, at vi var så heldige at få en investering i Wecycle Furniture på hele 400.000 kr., hvor Anne Stampe og Louise Herping Ellegaard hver købte en andel på 10% af virksomheden.

Med de nye ressourcer vil vi kunne accelerere vores ambitioner om, at få mere miljøvenligt interiør i hænderne på forbrugerne. Vi vil bruge investeringen på at udvikle nye spændende produkter, som vi ikke kan vente med at vise jer.

Samarbejdet med Louise Herping Ellegaard og Anne Stampe

Jeg kunne kun have drømt om, at få netop Louise og Anne med som investorer. De ser de samme udfordringer i møbelbranchen og et stort potentiale i, hvordan vi kan være med til at løse dem med Wecycle Furniture.

Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme i gang med samarbejdet med Louise og Anne og se, hvor vi sammen kan bringe Wecycle hen. Ideerne er mange, så vi kan ikke vente med at dele alt, hvad vi har i støbeskeen, med jer.

Tilbage til blog